PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS

A hosszú távon is jól működő, harmonikus, kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatokért.

Házasságunk, párkapcsolatunk életünk számos területére hatással van. Aktuális állapota jelentősen meghatározza hangulatunkat, életminőségünket, teljesítményünket, kapcsolatainkat, egészségünket.  Egy számunkra megfelelő, jól működő kapcsolat boldogságunk forrása, kiteljesedésünk alapja lehet, egy nehézségekkel, konfliktusokkal, feszültségekkel teli házasság, kapcsolat pedig könnyen válhat önértékelésünk, hangulatunk,  szemléletünk, vagy éppen egészségünk rombolójává.

Úgy gondolom, mi magunk is sokat tehetünk azért, hogy kapcsolatunkból kihozzuk a legjobbat. Tudásunk és eszköztárunk bővítésével, valamint személyiségünk vagy megfelelő készségeink fejlesztésével hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy olyan párkapcsolatban élhessünk, amilyenben leginkább szeretnénk. Megfelelő szakember támogatásával bárki elsajátíthat olyan technikákat, melyek birtokában hatékonyabban tud megbirkózni a párkapcsolatában felmerülő mindennapi nehézségekkel, és képessé válhat kialakítani és fenntartani egy harmonikus, érett párkapcsolatot. Ebben a megismerésben, megértésben és  változásban tudom segíteni, támogatni a hozzám fordulókat.

Párkapcsolati tanácsadásra sok esetben akkor jelentkeznek a párok, amikor a nehézségek, problémák már elhatalmasodtak, a felek eltávolodtak egymástól, nem látják a megoldást. Én abban hiszek, hogy érdemes akkor is szakemberhez fordulni, amikor még nem mutatkoznak a válság különféle jelei, cél lehet a kapcsolat megerősítése, ápolása, frissítése is. Már pusztán néhány alkalom is jelentős pozitív irányú változást tud előidézni, mely a mindennapi elégedettségen, kiegyensúlyozottságon túl ahhoz is hozzá tud járulni, hogy a párok hatékonyabban tudják kezelni a kapcsolat során felmerülő nehézségeket, valamint a különböző törvényszerű családi életben bekövetkező változásokhoz könnyebben tudjanak alkalmazkodni.

Szakemberek