Janovicz Andrea

Pszichológus, párkapcsolati tanácsadó

cropped-3957

Képzettség:

2019 Tanítani a taníthatatlant – élménypedagógiai képzés

2018 LEHUA Erasmus+ képzés – Learning Humanity from Animals

2018 Képzés a gyermekekkel szembeni bántalmazás megelőzéséért

2018 Munka és magánélet összehangolása képzés

2018 Drogprevenciós képzés

2017 Párkapcsolati- és házassági tanácsadó képzés

2017 Megoldásfókuszú mediátor képzés

2016 Identity Játékmester képzés

2015 Pályaorientációs konzulens képzés

2015 I fight depression képzés

2012-2014 Károli Gáspár Református Egyetem, Bölcsészettudományi Kar

Pszichológia Mesterképzés – Klinikai és egészségpszichológia szakirány

2013- Fókuszolás – Szupervíziós csoport

2012-2013 Fókuszolás – Ön- és módszerismeret

2011-2012 Szondi Tanfolyam

2009-2010 Tranzakcióanalitikus tanfolyam

2009-2012 Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Bölcsészettudományi Kar

Pszichológia alapképzés

Bejelentkezés

Fogadási idő:
megbeszélés szerint


janovicz.andrea@mentality.hu

0630/4643908

A pszichológia alapképzést a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán, a mesterképzést pedig a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karán klinikai és egészségpszichológia szakirányon végeztem el kitüntetéssel. A Mentality keretében egyénekkel, párokkal és csoportokkal is dolgozom.

Fontos számomra a folyamatos szakmai és személyes fejlődés, ismereteim bővítése, a naprakész tudás elsajátítása. A különféle továbbképzéseken, tanfolyamokon túl igyekeztem minél szélesebb körű szakmai tapasztalatot is szerezni: kipróbálhattam magam pszichiátrián, dolgoztam alapítványnál, gyermekotthonban, lehetőségem  volt előadást és gyakorlatot tartani egyetemen, tevékenykedtem családok átmeneti otthonában, tartottam különféle önismereti csoportokat, workshopokat stb.

Hiszek abban, hogy tudunk tenni saját magunkért, kapcsolatainkért, jóllétünkért, fizikai és mentális egészségünkért. Ha megpróbáljuk megérteni működésünket, felismerni problémáink, nehézségeink gyökereit, hatékonyan kihasználni saját erőforrásainkat, közelebb kerülhetünk egy olyan élethez, amelyet valóban élni szeretnénk, és amely mentes a felesleges játszmáktól, feszültségektől és különféle testi vagy leki tünetektől. Ebben a megértésben, megismerésben és változásban tudom segíteni, támogatni, kísérni a hozzám fordulókat.

Úgy gondolom, hogy a megfelelő közegben végzett  önismereti munka és a jól kiválasztott módszer minőségi változást hozhat a személy életében, kapcsolataiban, közelebb kerülhet általa egy-egy probléma megoldásához, a megfelelő döntésekhez, valamint önmaga kiteljesedéséhez.